7.4.10

Overkill

Jeg fikk en glimrende idè! I mnd-skifte oktober/november skal det fødes et lite barn. Ikke av meg denne gangen (heldigvis..?), men av noen som står meg veldig nær. Og et oktober/november-barn trenger ull!! Alle barn trenger ull, men nyfødte i oktober/november trenger ull. Og siden jeg har rydda bort Nøstebarnboka mi (går de`an da?? Ehm, joda..) så bladde jeg litt i Myk Start.


(som vanlig et usedvanlig godt bilde .. )
Mens jeg leita febrilsk og lettere irritert over meg selv, etter Nøstebarnboka, fant jeg ikke mindre enn 5 nøster Sandnes MiniAlpakka i en pose. Hva de har vært tenkt til, og hvorfor det er så mye igjen..si det du! 
Men nå er de på vei i den gode tjeneste! 
Første prosjekt ut var vottesokkene. Og deretter kom den lille lua på pinnene. Kjempelettstrikka, og deilig med alpakka mellom fingrene!
Enda hadde jeg jo mengder garn igjen, og gammeldags omslagsjakke er et forstykke og armene i manko.
Det lilla i bunnen er lillestakken, strikka i merinoull fra Nille. Restegarn det også. 

Og så!! Etter ikke mindre enn 4 prosjekter fra Myk Start, kom jeg på hvorfor jeg egentlig ikke liker boka. Fordi det er så helsikkens mye montering!! Hadde jeg strikka kjolen rundt hadde jeg sikkert holdt på med de første 5 cm fortsatt.. men ahhh... montering jo!!
Som jeg er så flink på... 

(hvorfor bilde er opp-ned, er et mysterium, for orginalen er ikke det.... men hver gang jeg legge det inn her, så snur det seg... anyone??)

Her ligger min svarte monteringssamvittighet...
Setedals-settet som ble ferdig påska ifjor.. strikka i solveggen hos svigers, og i str. 6-9 mnd. Det skulle da vært perfekt å bruke nå i påska, siden Tilde`n blir 9 mnd neste helg. Jeg strikka opp knappestolpene rett før påske iår. Også tenkte jeg at jeg skulle prøve buksa på frøkna ( sikkert en idè om at er den for liten trenger jeg jo ikke å gjøre dette nå..)


(Var det noen som sa klovnebukser? )

Da tenker jeg som så, at det er godt at det er lenge til oktober/november.. ;)

1 kommentar:

  1. Så strikkeproduktiv du er!! Så masse fint. Og for et flott sett å gi til et novemberbarn :) Og den siste buksa blir nok fin til høsten igjen :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen her! Jeg leser alle kommentarer og sette kjempestor pris på tilbakemeldinger :)