26.1.10

Januarmodus...

Jeg har begynt på jobb igjen! Det er vemodig å konstatere at tiden går ufattelig fort, det er et stort savn etter å tilbringe timer sammen med Mathilde (selv om jeg vet at pappan er en superpappa!) og det er også veldig godt å komme seg igang igjen, og ha voksenprat om andre ting enn hvor ofter bæsjer din baby? Oi, er hun allerede begynt å krype? Min sover natta igjennom.. osv.. osv.. osv.. Tilfredstillende som det er for oss nybakte, stolte mamma`er (og pappa`er), så er det kanskje ikke fullt så spennende for andre... Selv om livet for meg nå kun dreier seg om Mathilde, og hva hun gjør, hvordan hun gjør det og hvor ofte... så skjer det ting utenfor husets fire vegger også... Og det er litt godt å få med seg!

Så når arbeidshverdagen krever sitt, så er det superdeilig på fridager å nyte livet som småbarnsforeldre. Misforstå rett, vi gjorde det før jeg gikk ut i arbeid også, men det hele har fått en litt annen dimensjon for meg nå. Og jeg har kanskje fått litt bedre forståelse for hvordan det var for pappan å være så mye på jobb, og borte fra heimen, som han faktisk har vært.
Og jeg har angret bittert på at jeg ikke kobla opp en km-teller på vogna, for det hadde vært spennende å sett hvor mange km jeg har traska siden i sommer.. ( noteres til nestemann kommer!) Om ikke januar er deilig nok med "blanke ark, og nye tegnestifter", så returnerer jommenta sola også! Og det er uten tvil en høydare!!Strikkeforsetter har det vært så-som-så med. Jeg har konkludert med, at skal jeg klare å strikke noesomhelst restegarn, så lar jeg være å finne ut hvor mye jeg faktisk har... Skammelig mye, vet jeg at det er uansett!! Og om ikke det er nok, så har jeg tilogmed handla inn nytt garn! Og kassert, eller rettersagt overlever/pusha vidre, prosjektet. Mariusdress har jeg veldig lyst på, men ærlig nok ikke motivasjon til å strikke så mye som en fot engang!! Mormor stiller opp!
Ny høstvest er under produksjon, og owls er på planleggings-stadiet!!

1 kommentar:

  1. Eg driv og svir av restegarn på sånne her for tia:

    http://innfall.wordpress.com/2008/11/25/lue-til-en-beibis/

    Ganske enkelt, og ganske fort gjort, og når man har mange nok til eget bruk så kan man gi bort resten i gave. :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen her! Jeg leser alle kommentarer og sette kjempestor pris på tilbakemeldinger :)