12.1.10

Marathon-helg!!

I helga ble lille Mathilde døpt! Vi valgte å døpe henne nordpå, siden vi begge er fra samme plass og det ville være enklere å samle familien på denne måten.

Dåpskjolen er strikket av en kollega av mormor, og den er så nydelig og flott! Vi valgte gammelrosa bånd til kjolen og kysen, og det fungerte kjempebra! Fargene på pynten var lilla å hvit. Alt var hvitt, bortsett fra lilla sommerfugler, lilla i serviettene og lilla St.Paulia. Og selvsagt var dåpskaka også i lilla og hvitt!
Det er ikke ofte hele familien er samlet slik, og ihvertfall ikke fra begge sider. Så det ble en kjempetrivelig helg! Men for et marathon!! Opp til Finnsnes på fredag, og ned igjen på mandag.. og så mye pikk-pakk for en litn lynvisitt! Behovet for feriehus meldte seg....
Egentlig skulle Mathilde ha på seg alpaccakjolen som mormor har strikket til henne. Men væromslaget tok oss fullstendig på senga, og dermed ble alpacca i varmeste laget. Itillegg var kjolen et tortur-redskap, fordi den var veldig trang i halsåpningen. Madammen var ikke spesiellt begeistrert for akkurat det nei.. 

8 timers kjøring burde jo etter alle solemerker var en utrolig god mulighet til å slanke garnlagret.. ihvertfall litt! Men, jeg glemmer det innimellom og for brutale påminnelser, jeg bor jo i Nord-Norge.. her har vi begrenset med dagslys på denne tiden av året.. Og i mørket er alle katter grå, og masker små blir enda mindre... Vanvittig-Fana-Dress-prosjektet ble med til Finnsnes, og tilbake igjen, og ligger urørt!

Neste onsdag starter jeg på jobb igjen.. etter over 1 års fravær! Pappan gleder seg veldig til å være bare pappa og Mathilde, og mamman både gleder og gruer seg til å starte på igjen...
Tiden går så alt for fort!

1 kommentar:

  1. Hei igjen!
    Bestilling på votter tar jeg nok ikke imot, men de jeg allerede har sydd er til salgs. Jeg har også lange fingre, vottene er litt for smale for meg. Jeg er en stor dame skjønner du med stoore føtter(42)og hender. Har aldri opplevet å få tak i hansker med lange nok fingre f.eks. Så hvis du vil ha votter, så blir det nok de jeg har sydd. Nesten alle som har sydd disse i skinnringen min kutter litt på lengden.

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen her! Jeg leser alle kommentarer og sette kjempestor pris på tilbakemeldinger :)