23.5.10

Yet another one...

... Nøstebarndress #3 er på pinnene. Denne gangen til ei lita frøken som har sagt hun ankommer først i oktober. Som tidligere nevnt er ambisjoner om å redusere garnlageret, kastet over bord.. Når Husfliden har salg, da slår jeg uhemmet til!
Denne gangen er det Karisma som prøves ut på dressen, i bringebær-rosa og grått! Fancy-schmæncy!! Synes det funker bare bra jeg!


Også er det kanskje på tide å få glideslås i mannegenseren, sånn at jeg kan si meg 100% ferdig med prosjektet! Og slik at mannen kan svinse rundt utendørs ( svinse nemli.. det gjør han ofte..) og slippe å fryse... Joda, vi har da vår! Vi har littsånn grønne trær, og littsånn fuglekvitter i de littsånn grønne trærne.. og innimellom har vi littsånn sol.. Men de store tempraturene og følelsen av vår, lar littsånn vente på seg... 

3 kommentarer:

 1. SÅ fin fargekombinasjon :) Denne dressen blir nok godt mottatt ja :)

  SvarSlett
 2. Herlig fargekombinasjon!!
  Kommer til å bli en flott dress.

  SvarSlett
 3. Herlige farger og nydelig garn til den oppskrifta! Har selv strikka den i dobbelt tynt gran, men syns jammen dette så mye finere ut!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen her! Jeg leser alle kommentarer og sette kjempestor pris på tilbakemeldinger :)