21.5.10

treig, treigere, treigest...

.. det går mildt sagt, treigt med blogginga for tiden. Blogglysten er langt under frysepunktet, selv om produktiviteten er der. Den er heller ikke sånn voldsom å rope hurra for, men med ei lita dame som utforsker verden over en lav sko, føles det veldig ukorrekt, og innimellom direkte ansvarsløst, å sitte med strikkepinnene i fanget.. Også er det jo vår! Så strikkinga tar vi på kveldstid, etter husarbeid... sier seg selv at det blir strikket litt !
Men, Nøstebarndress #2 i rekken er ferdig. Den har vært det en stund, men har ikke vært i bruk. Og nå er sola og våren kommet til Bodø-byen, men de helt store tempraturene lar vente på seg. Da er den fin å ha! Mathilde storkoser seg ute. Blir sint og lei seg når vi skal inn og spise, så det går unna i grøtfatet slik at hun kommer seg fort ut igjen. Katten henger seg på han også, og forsvarer barnevogn som om det skulle stå om liv! Imponerende liten mann :)


Denne dressen er strikka i Mor Aase og Nagano, og ikke holdt dobbelt. Og jeg har tatt utgangspunkt i str. 0-6 mnd og lagt litt ekstra lengde på føtter og armer, og kropp, itillegg til lengre vrangborder. Mathilden er ikke den som ruver mest i terrenget, og dressen jeg strikka tidligere i vinter passer, hvis hun fortsetter og vokse i dette tempoet, når hun er fylt 4... 

Itillegg har jeg kasta alle planer om å redusere garnlageret over bord. Ikke helt frivillig, men det er liksom ingenting som passer sammen og hundremillioner ( for å bruke nabojenta sine ord) forskjellige garntyper. Da gjør det ikke godt for selvdisiplinen å tusle forbi Husfliden og oppdage et A4 ark hvor det står "Garnstudio Drops - 30%"...!!! Og heller ikke for pengeboka.. Dermed ble det både Karisma og Merino Extra Fine med hjem fra butikken. Karisma`en skal bli en ny Nøstebarndress til ei lita tøffa som blir født i oktober. Og Merinoen blir jakke til Barnehage-Mathilde! 

Nå er det helg i det Ullomanske hjem. Og jommen tror jeg ikke det blir ei av det arbeidssommme slaget også!! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen her! Jeg leser alle kommentarer og sette kjempestor pris på tilbakemeldinger :)