4.7.11

Strikkepinne-etui

Symaskindilla vil ingen ende ta... siste "påfunn" er strikke-etui. Hver gang jeg leter etter pinner, i skuffer, skap, esker og poser, sukker jeg i mitt stille sinn og lurer litt på hvorfor jeg ikke har sydd strikkepinne-etui (eller har bedre orden i strikkesakene..) ! Eller i det minste kjøpt ett på feks Etsy..??

Jeg har tatt utgangspunkt i Pickles` oppskrift og modifisert litt. Istedefor platevatt mellom stoffene, for det tenkte jeg kom til å bli litt tykt, strøk jeg på et lag me fliselin. Da ble det ikke så tykt, men fortsatt hold i stoffene.
Jeg var klar til å sy inndelingene da lyset plutselig gikk på.. pinnene jeg hadde tenkt å ha i dette etuiet er noe kortere enn vanlige pinner ( ca 15 cm), og de ville jo forsvinne helt hvis jeg fulgte oppskriften slavisk... Noe av poenget med å slippe å lete, ville bli borte.. Dermed ble det litt annerledes enn først tenkt, men bevares.. dette er jo ikke de eneste pinnene jeg har!

Nå må jeg bare finne på noe smart for å holde etuiet samlet... hekle noe langt og knytbart kanskje??
Jeg har handlet bambus-strikkepinner her , og jeg og skuldrene mine er enige; disse er toppen  !!

3 kommentarer:

 1. Å, fargeprikker! me like!

  SvarSlett
 2. Så fine ting du har sydd! Takk for koselig hilsen i bloggen min, det setter jeg stor pris på.

  SvarSlett
 3. Hei, kom plutselig på at jeg skulle sende deg vottemaler! Fant omsider adressen din igjen idag, så nå er de underveis!
  Vet du forresten at jeg har startet ny blogg? http://medpinneroggarn.blogspot.com
  Godt nyttår forresten!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen her! Jeg leser alle kommentarer og sette kjempestor pris på tilbakemeldinger :)