5.5.10

Traveling strawberries...

Den ullomanske familie er på heisatur, til de deilige hjemlige trakter! Så deilig det er med litt annen luft og andre omgivelser. 
(selv om det ikke er lenge siden mamman og Mathilde var på hjemlige trakter, men denne gangen tok vi med oss pappan også!)


Mathilde fikk Brio gåvogn hos mormor, og den er flittig i bruk! Så utrolig fort utviklingen går, synes ikke det er lenge siden hun reiste seg opp for første gang, og nå står hun uten å holde seg å tester ut sin egen balanse. 

Og siden vi er nordpå har strikkepinnen fått kjørt seg. Er straks klar til å starte på raglanfellinga på nøstebarndress til Mathilde, og mannegenserprosjektet er avslutta. Og selv om jeg ikke har sydd i glidelåset enda, så er genseren allerede flittig i bruk! Actionbilder (av begge deler) kommer!


2 kommentarer:

  1. Ja vi må nye sola mens vi har den ;)
    Og vannet kommer nok med varmen det og - får vi håpe! Bynne å bli ganske lei, men det e utrulig ka en venne seg tell og ;)

    SvarSlett
  2. Hei på deg.:) Magiske løkke er løsningen for ALLE som har store problemer med fem pinner, inkludert meg selv. For ikke å snakk om like lange armer og ben. Om du søker på magic loop på youtube så finner du flere videoer. Alternativt: http://www.garnstudio.com/lang/no/video.php?id=120&sort=2&thumbnails=on&undercategoryid=4&page=2. Lykke til og god helg! :D

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen her! Jeg leser alle kommentarer og sette kjempestor pris på tilbakemeldinger :)